Με 146 χλμ/ώρα οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης 34χρονος, ο οποίος συνελήφθη και του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης.
Ο 34χρονος εντοπίστηκε στο πλαίσιο των τροχονομικών ελέγχων που διενεργούνται σε διάφορες περιοχές της πόλης σήμερα στην περιφερειακή οδό στο ρεύμα προς Ανατολικά, στο ύψος του κόμβου Πυλαίας, να οδηγεί τη μοτοσικλέτα με ταχύτητα 146 χλμ/ώρα αντί του επιτρεπόμενου ορίου των 60 χλμ/ώρα. Κατά τον έλεγχο των αστυνομικών διαπιστώθηκε επίσης ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
Ο οδηγός συνελήφθη από τους αστυνομικούς, του αφαιρέθηκε η άδεια ικανότητας οδήγησης για δύο μήνες και του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο για επικίνδυνη οδήγηση και για μέθη.
Ειδικό κλιμάκιο από δικυκλιστές αστυνομικούς της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης από χθες το βράδυ έως σήμερα το πρωί προέβη σε ελέγχους οχημάτων στην Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης και βεβαίωσε συνολικά 65 παραβάσεις.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος