Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 47χρονος για το αιματηρό επεισόδιο στον Δενδροπόταμο- Ταυτοποιήθηκαν άλλα δύο άτομα

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται 47χρονος, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στο ένοπλο περιστατικό που σημειώθηκε χθες το βράδυ στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης.

Το επεισόδιο διαδραματίστηκε λίγο πριν από τις 21:00, στην οδό Καραΐσκάκη. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την Αστυνομία, συνολικά τρία άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο άνοιξαν πυρ με κυνηγετικό όπλο εναντίον 30χρονου, τραυματίζοντάς τον στη γάμπα.

Ο παθών διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου παραμένει για νοσηλεία, με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ανησυχία.

Κατά τη διάρκεια του ίδιου περιστατικού, τραυματίστηκε από σκάγια και μία διερχόμενη γυναίκα, 48 ετών, η οποία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και έλαβε την απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν την έρευνα για τη σύλληψη των άλλων δύο ατόμων που συμμετείχαν στο περιστατικό. Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ., αναφέρουν πως έχουν ταυτοποιηθεί – πρόκειται για άνδρα 31 ετών και τον 27χρονο, γιο του συλληφθέντα.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος