Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 40χρονη που άφησε τον σκύλο της για μία ώρα μόνο του σε σταθμευμένο αυτοκίνητο

Μόνος του μέσα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο παρέμεινε για περίπου μία ώρα σκύλος συντροφιάς στην περιοχή της Ανάληψης, στη Θεσσαλονίκη, προκαλώντας την ανησυχία διερχόμενου πολίτη.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες (1/11) το βράδυ, όταν ο πολίτης αντιλήφθηκε ότι το ζώο βρισκόταν χωρίς την παρουσία του κηδεμόνα του μέσα στο όχημα και ενημέρωσε τις αστυνομικές Αρχές.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., για την υπόθεση συνελήφθη η 40χρονη κηδεμόνας του σκύλου, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας των ζώων, ενώ, παράλληλα, της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος