Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις ατόμων για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν χθες (10-09-2023) δύο 23χρονους αλλοδαπούς οι οποίοι ενέχονται σε περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς και διευκόλυνσης διαμονής παράτυπων μεταναστών, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ., πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο ύψος της Αερογέφυρας Σταυρούπολης, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι ένας εκ των συλληφθέντων μετέφερε παράνομα δύο (2) αλλοδαπούς οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Από την περαιτέρω έρευνα και έπειτα από σχετική ενημέρωση του Κέντρου Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί της ίδιας Διεύθυνσης οδηγήθηκαν σε διαμέρισμα στην περιοχή της Σταυρούπολης όπου διαπίστωσαν ότι σε διώροφο κτίσμα, ο έτερος συλληφθείς διευκόλυνε την παραμονή σε τρεις (3) αλλοδαπούς που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Κατασχέθηκαν, το όχημα μεταφοράς, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των (2.458) ευρώ. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος του αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος