Θεσσαλονίκη: Στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών ο Φοίβος Δεληβοριάς

Στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη, την ερχόμενη Πέμπτη 15 Ιουνίου, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό, τον Φοίβο Δεληβοριά, μετά την αναβολή του περασμένου Σαββάτου, λόγω κακοκαιρίας.

Ύστερα από μία επιτυχημένη χειμερινή σεζόν και την παρουσίαση του «ΑΝΙΜΕ», της τελευταίας σειράς τραγουδιών του, σε μία σειρά παραστάσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο γνωστός ερμηνευτής, μεταφέρει αυτό το καλοκαίρι τη νέα του παράσταση σε επιλεγμένους χώρους στην Ελλάδα και την Κύπρο. Πρόκειται για μία μουσική παράσταση, βασισμένη σε όλη την τραγουδοποιία του αγαπημένου καλλιτέχνη, από τα 16 του έως σήμερα, στην οποία έχει σημαίνουσα θέση ο όγδοος δίσκος του.

Η εκπομπή “Μέρα με Χρώμα” ετοίμασε μια μίνι έκπληξη στον τραγουδοποιό, αφού ρώτησε τον Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό που θα κάνει την Πέμπτη, τη βραδιά της συναυλίας και επιβεβαίωσε ότι τίποτα δεν θα χαλάσει αυτήν τη φορά τη συναυλία, για την οποία το περασμένο Σάββατο πολλοί απογοητεύτηκαν.

“Το Σάββατο ήρθαμε με τρομερή χαρά, με τρομερό κέφι και θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που γέμισε τη Μονή Λαζαριστών και να τους υποσχεθώ ότι θα περάσουμε υπέροχα την Πέμπτη ” τόνισε ο Φοίβος Δεληβοριάς. Υπενθυμίζεται πως τα εισιτήρια του περασμένου Σαββάτου, σύμφωνα με τους διοργανωτές, ισχύουν κανονικά και για τις 15 Ιουνίου.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς απάντησε και για τα τηλεοπτικά “Νούμερα”, που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία την περασμένη επιτυχία από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, λέγοντας ότι θα καταθέσουν εκ νέου πρόταση και πως ήδη γράφουν τα νέα επεισόδια του δεύτερου κύκλου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος