Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί, με την αυτόφωρη διαδικασία, ο 22χρονος, που συνελήφθη με την κατηγορία ό,τι μαζί με συνεργό του πέταξαν δύο μολότοφ σε κομμωτήριο στον Εύοσμο χωρίς όμως αυτές να εκραγούν.
Εις βάρος του 22χρονου ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα εμπρησμού με κίνδυνο για πράγματα και απόπειρα διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς(και οι δύο πράξεις κατά συναυτουργία). Η υπόθεση αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα και ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, η πράξη έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης. Ο 19χρονος ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου φαίνεται να ειδοποιήθηκε από το κινητό του τηλέφωνο όταν ήχησε ο συναγερμός στο κατάστημα. Από την κάμερα ασφαλείας της επιχείρησης φαίνεται οι δράστες να σπάζουν με σφυρί τη γυάλινη πόρτα δημιουργώντας μία μικρή τρύπα, μέσω της οποίας πέταξαν τους αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς στο εσωτερικό.
Όπως έγινε γνωστό, από την προανακριτική έρευνα προέκυψε ότι το κίνητρο του 22χρονου ήταν προσωπικές διαφορές με τον 19χρονο. Οι δύο νεαροί, κατά πληροφορίες, εργάζονταν μέχρι πρόσφατα μαζί σε άλλο κομμωτήριο, οπότε ο 19χρονος αποφάσισε να αυτονομηθεί ανοίγοντας στις αρχές του τρέχοντος μήνα δική του επιχείρηση.
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος