Θεσσαλονίκη: Στην τελική ευθεία οι εγγραφές για τον 2ο Αγώνα Δρόμου στη μνήμη του Άλκη Καμπανού

Φορώντας τις φανέλες των αγαπημένων τους ομάδων που θα φέρουν συμβολικά το Νο19, όσα και τα χρόνια ζωής του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, θα τρέξουν την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου, μικροί και μεγάλοι δρομείς, λαμβάνοντας μέρος στον 2ο Αγώνα Δρόμου για την Πανελλήνια Ημέρα Φιλάθλου, που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη η «Δομή 1ης Φεβρουαρίου 2022 – Εις το Όνομα του Άλκη».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στο https://www.inthenameofalkis.com/2os-agonas-dromou/ επιλέγοντας τα 5χλμ ή το 1 χλμ, τις δύο διαδρομές που θα πραγματοποιηθούν ανήμερα της δολοφονίας του 19χρονου. Φέτος συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από τη στιγμή που ο Άλκης Καμπανός έπεσε θύμα τυφλής οπαδικής βίας στην περιοχή της Χαριλάου.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα κλείσουν αύριο, Τετάρτη, στις 11 το βράδυ και όσοι στη συνέχεια αποφασίσουν να συμμετάσχουν στον αγώνα μπορούν να εγγραφούν από: το κτίριο ΧΑΝΘ Νικολάου Γερμανού 1, την Πέμπτη 29/1 (18:00 – 21:00), την Παρασκευή 30/1 (18:00 – 21:00) και το Σάββατο 31/1 (11:00 – 19:00). Ειδάλλως μπορούν να βρίσκονται στις δύο αφετηρίες των 5 και 1 χλμ. μιάμιση ώρα πριν την εκκίνηση για να εγγραφούν και να λάβουν τον αριθμό συμμετοχής.

Για όσους καλύψουν τη διαδρομή των πέντε χιλιομέτρων, σημείο εκκίνησης θα είναι, στις 11 το πρωί, η διασταύρωση Αλ. Παπαναστασίου και Νικ. Πλαστήρα, εκεί όπου συνέβη η δολοφονία, ενώ όσοι τρέξουν στο ένα χιλιόμετρο θα ξεκινήσουν στις 12 το μεσημέρι από τη Νέα Παραλία, στο ύψος του Κήπου της Άμμου. Τερματισμός για όλους τους δρομείς θα είναι το άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Οι εγγραφές είναι δωρεάν, δεν θα υπάρχει χρονομέτρηση, ενώ όλοι θα τρέξουν με το 19 και όλοι θα λάβουν μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής. Στόχοι του συγκεκριμένου αγώνα είναι να τιμηθεί η Πανελλήνια Ημέρα Φιλάθλου και η μνήμη του Άλκη Καμπανού και παράλληλα να σταλεί μήνυμα ενάντια στη βία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος