Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Θεαγενείου μεταφέρθηκε το μεσημέρι, από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου αρχικά είχε διακομιστεί, ο ηλικιωμένος άνδρας που βρέθηκε το πρωί, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στα νερά του Θερμαϊκού, στο ύψος του Μακεδονία Παλλάς, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.
Ο 98χρονος που ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του, δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από πλήρωμα ασθενοφόρου και διακομίστηκε διασωληνωμένος από μονάδα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Σύμφωνα με τη διοίκηση του Παπαγεωργίου, ο ηλικιωμένος άνδρας είναι σε κρίσιμη κατάσταση και διακομίστηκε στη ΜΕΘ του Θεαγενείου, καθώς το Παπαγεωργίου βρίσκεται σήμερα σε γενική εφημερία.
Περαστικοί είδαν τον ηλικιωμένο να επιπλέει ανάσκελα στο νερό. Ένας από αυτούς, τον είδε τη στιγμή της πτώσης, κάλεσε σε βοήθεια και ένας άλλος βούτηξε στον Θερμαϊκό και τον κράτησε στην επιφάνεια, έως ότου ήρθε το λιμενικό.
Στη συνέχεια, τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες. Ο ηλικιωμένος περπατούσε δίπλα στη θάλασσα κοντά στις ομπρέλες του Ζογγολόπουλου, όταν ξαφνικά έπεσε στον Θερμαϊκό.
Τα αίτια του ατυχήματος διερευνά το λιμενικό.
Διαβάστε ακόμη
Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος έπεσε στον Θερμαϊκό-Άμεση η επέμβαση διασωστών του ΕΚΑΒ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος