Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή οι δύο κατηγορούμενοι για το αιματηρό επεισόδιο έξω από κατάστημα ψιλικών στη Νεάπολη

Τον δρόμο για τις φυλακές πήραν οι δύο αλβανικής καταγωγής άνδρες, που συνελήφθησαν για το αιματηρό επεισόδιο έξω από κατάστημα ψιλικών στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης με θύμα έναν Αλβανό, που δέχθηκε πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην κοιλιά και τον μηρό. Πρόκειται για έναν 40χρονο κι έναν 26χρονο, που κλήθηκαν να απολογηθούν το μεσημέρι ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας, ο πρώτος κατηγορούμενος ως ηθικός αυτουργός σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κι ο δεύτερος ως φυσικός αυτουργός στην πράξη αυτή.

Και οι δύο αρνήθηκαν την κατηγορία που τους αποδίδεται, χωρίς όμως να πείσουν με τους ισχυρισμούς τους ανακρίτρια και εισαγγελέα, που τους έκριναν προσωρινά κρατούμενους. Ο 26χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δε βρισκόταν καν στο σημείο του επεισοδίου, ενώ ο 40χρονος αποδέχθηκε μεν την παρουσία του, πλην όμως υποστήριξε ότι δεν έδωσε καμία εντολή στον ένοπλο να πυροβολήσει το θύμα. Επιπλέον, ο ίδιος φέρεται να κάλυψε τον 26χρονο συγκατηγορούμενό του, τονίζοντας ότι δεν ήταν αυτός το πρόσωπο που βρισκόταν μαζί του.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο 40χρονος φαίνεται πως είχε οικονομικές διαφορές με τον παθόντα, συνδεόμενες με ναρκωτικά. Το θύμα ύστερα από πολυήμερη νοσηλεία σε νοσοκομείο πήρε εξιτήριο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος