Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 43χρονος ληστής με τη μολότοφ

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του ενώπιον των ανακριτικών αρχών, ο 43χρονος που κατηγορείται ότι διέπραξε τον τελευταίο ενάμιση μήνα επτά ληστείες σε καταστήματα ψιλικών – καφέ στη Θεσσαλονίκη, απειλώντας τους υπαλλήλους άλλοτε με αιχμηρά αντικείμενα κι άλλοτε με αυτοσχέδια μολότοφ.

Στην απολογία του φέρεται να επικαλέστηκε λόγους τοξικομανίας που τον “ώθησαν” στις πράξεις του, ενώ υποστήριξε ότι δεν επιδίωξε το κακό των θυμάτων του.

Για το εντοπισμό και τη σύλληψή του είχε προηγηθεί έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος. Η εις βάρος του αποδιδόμενη δράση ξεκίνησε στις 4 Ιουνίου και μέχρι τη σύλληψή του το πρωί της περασμένης Τετάρτης (16/7) διέπραξε τη μία ληστεία μετά την άλλη, με συνολική λεία άνω των 1.000 ευρώ.

Σε έρευνες στο σπίτι του εντοπίστηκε ρουχισμός που φαίνεται να φορούσε κατά τη διάπραξη των ληστειών, όπως προέκυψε από την ανάλυση των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων- «στόχων».

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος