Θεσσαλονίκη: Σε σοβαρή κατάσταση ο 58χρονος που η γυναίκα του τον περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό-Στον Εισαγγελέα η σύζυγος

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση με εγκαύματα που καλύπτουν το 45% του σώματός του, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Εγκαυμάτων του νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης,ο  58χρονος, τον οποίο η σύζυγός του περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό και του έβαλε φωτιά μέσα στο ουζερί του στη Μυτιλήνη.

Η μεταφορά του άνδρα στη Θεσσαλονίκη έγινε το βράδυ της Πέμπτης 20 Απριλίου με C130 και αμέσως υπεβλήθη σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων, καθώς φέρει σοβαρά εγκαύματα σε θώρακα, λαιμό, πλάτη και πόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο μεταξύ του ζευγαριού εντός του καταστήματος, με τη γυναίκα να πετάει εύφλεκτο υγρό και στη συνέχεια να συνειδητοποιεί τι έκανε και να προσπαθεί να τον καλύψει με μία ζακέτα για να μην επεκταθούν οι φλόγες. Η αδελφή του θύματος είπε ότι η 49χρονη του έβαλε φωτιά με σκοπό να τον κάψει επειδή τον ζήλευε.

Πίσω από το θλιβερό συμβάν κρύβεται ένα οικογενειακό δράμα. Η οικογένεια έχει χάσει τα δύο από τα τρία της παιδιά. Το πρώτο, ένα αγόρι, είχε πνιγεί στη θάλασσα και το άλλο σκοτώθηκε λίγα χρόνια αργότερα, το 2015, σε τροχαίο με μηχανή.

Σήμερα η γυναίκα οδηγείται στον Εισαγγελέα κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο δικηγόρος της πάντως ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα δεν ήθελε να κάνει κακό στον άντρα της και ότι είναι εθισμένη στο αλκοόλ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος