Θεσσαλονίκη: Σάλος με βίντεο που δείχνει αρουραίους να βολτάρουν στη Νέα Παραλία

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν περαστικοί και τουρίστες στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης και μάλιστα στο σημείο, όπου βρίσκεται το σήμα κατατεθέν της πόλης, τις ομπρέλες του Ζογγολόπουλου.

Αρουραίοι έκαναν αμέριμνοι την βόλτα τους στο πλακόστρωτο και στο deck, δίπλα από περαστικούς και παιδιά, χωρίς να πτοούνται καθόλου από την παρουσία ανθρώπων.

Το σχετικό βίντεο ανέβασε στο τικ τοκ χρήστης του διαδικτύου.

Το φαινόμενο αυτό δεν καταγράφεται για πρώτη φορά, καθώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ξεβράζονται ποντίκια κατά δεκάδες στη θάλασσα κοντά στην παραλία, ύστερα από κακοκαιρία. Σύμφωνα με πληροφορίες,το πρόβλημα πηγάζει από τις τροφές που καταλήγουν στις αποχετεύσεις κάτω από τη Νέα Παραλία και αποτελούν ιδανικό μέρος για τα ποντίκια αλλά και από το φαγητό που αφήνει ο κόσμος για τα αδέσποτα. Σύμφωνα με τον δήμο, έχουν τοποθετηθεί ήδη ποντικοπαγίδες τόσο στο συγκεκριμένο σημείο όσο και στο Μέγαρο Μουσικής, ενώ, σε ό,τι αφορά τις μυοκτονίες, όπως τόνισαν οι υπεύθυνοι, αυτές δεν μπορούν να γίνουν σε δημόσιους χώρους για την ασφάλεια των πολιτών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος