Θεσσαλονίκη: Ψήφισε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας άσκησε σήμερα (21/5) το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα για τις εκλογές 2023 στο 115ο εκλογικό τμήμα που βρίσκεται στο 2ο Γυμνάσιο, στο σχολικό συγκρότημα στην Ικτίνου 5.

Ο κ. Ζέρβας βγαίνοντας από το εκλογικό τμήμα προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Ένας δημιουργικός κύκλος τεσσάρων ετών για την πατρίδα μας αλλά και για την πόλη μας, κάτω από δύσκολες, κάτω από πολύ ιδιαίτερες συνθήκες, κλείνει. Είναι πολύ σημαντικό σήμερα οι πολίτες -οι νέοι πολίτες- να έρθουν, να συμμετέχουν και να δεσμευτούν, ώστε να υπάρχει συνέχεια σε ένα δημιουργικό έργο για την πόλη μας, για την πατρίδα μας. Η πόλη μας βρίσκεται σε έναν δρόμο όπου βελτιώνονται υποδομές, είναι αναγνωρίσιμη, βελτιώνεται, η οικονομία ανθεί. Οπότε είναι πάρα πολύ σημαντικό όλοι -πόσο μάλλον οι βουλευτές οι οποίοι θα προκύψουν και θα εκπροσωπούν την πόλη μας- να είναι εταίροι σε αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια,  ώστε η Θεσσαλονίκη μας να είναι κάθε μέρα καλύτερη, κάθε μέρα και πιο αισιόδοξη για το μέλλον. Καλή ψήφο σε όλους».

Θεσσαλονίκη: Ψήφισε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας

Ο κ. Ζέρβας ευχαρίστησε και συνεχάρη τους δημοτικούς υπαλλήλους που φρόντισαν για την οργάνωση της εκλογικής διαδικασίας, ενώ αστειεύτηκε με μια ομάδα πολιτών που τον υποδέχτηκε σχολιάζοντας ότι περιμένουν να του πουν τα… εκλογοκάλαντα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος