Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 24χρονος, ο οποίος συνελήφθη για το αιματηρό επεισόδιο, που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν συνεπλάκησαν ομάδες αλλοδαπών, με απολογισμό δύο τραυματίες.
Πρόκειται για 24χρονο Αλγερινό, εις βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατά συρροή, καθώς φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρια έναν 24χρονο συμπατριώτη του κι έναν 30χρονο Αφγανό. Τα δύο θύματα νοσηλεύτηκαν, εκτός κινδύνου, σε νοσοκομείο της πόλης, ενώ αφορμή για τη συμπλοκή φαίνεται πως ήταν διαφορές για τον έλεγχο της διακίνησης ναρκωτικών.
Κατά πληροφορίες, ο 24χρονος αρνήθηκε την κατηγορία και ισχυρίστηκε ότι επιχείρησε να μεσολαβήσει για να χωρίσει τα συμπλεκόμενα άτομα. Η εμπλοκή του ταυτοποιήθηκε από κατάθεση θύματος, με τον κατηγορούμενο να αποδίδει τη μαρτυρία αυτή σε «προσωπική στοχοποίηση». Εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν πως θα πρέπει να μείνει προσωρινά κρατούμενος και του “έδειξαν” το δρόμο για τις φυλακές. Για το ίδιο επεισόδιο συνελήφθησαν τέσσερις ακόμη αραβόφωνα άτομα για τα οποία σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία από την Αστυνομία και παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος