Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη εναντίον της 25χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό της σε πάρτι την Πρωτοχρονιά του 2002 – Κατηγορούνται και τρεις φίλοι της

Ποινική δίωξη για αυτουργία σε αρπαγή ασκήθηκε σε βάρος της Γ.Μ. η οποία είχε καταγγείλει ότι είχε πέσει θύμα βιασμού, σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη την Πρωτοχρονιά του 2022. Η 26χρονη, σήμερα, γυναίκα κατέστη κατηγορούμενη – μαζί με τρία ακόμη άτομα και μεταξύ αυτών ο τότε εργοδότης της – έπειτα από μήνυση για αρπαγή και ξυλοδαρμό που είχε υποβάλει ο φερόμενος ως διοργανωτής του επίμαχου πάρτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος επιχειρηματίας εργοδότης της,φέρεται πως επιβίβασε τον διοργανωτή του πάρτι στο αυτοκίνητό του στο οποίο επέβαιναν ακόμη δύο άτομα. Στη συνέχεια τον εξύβρισαν και τον χτύπησαν με πιστόλι ενώ στη συνέχεια τον οδήγησαν στο διαμέρισμα του όπου τον απείλησαν και τον υποχρέωσαν να αναρτήσει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, τα ονόματα των μελών μιας παρέας από την Αθήνα, κατονομάζοντας τους ως εμπλεκομένους στον βιασμό της 25χρονης.

Εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος. Συγκεκριμένα κατηγορούνται για αρπαγή , επικίνδυνη σωματική βλάβη, απλή σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση , συκοφαντική δυσφήμηση , παράνομη πρόσβαση σε πληροφοριακό σύστημα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος