Πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για σήμερα στη Θεσσαλονίκη:
Έξω από τα γραφεία της ΕΥΑΘ στην οδό Εγνατία, οι συμβασιούχοι της εταιρίας, οι οποίοι διεκδικούν την επιστροφή στην εργασία τους πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και σήμερα έως τις 14:00.
Μέλη Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς πραγματοποιούν παράσταση αλληλεγγύης έξω από τα δικαστήρια της πόλης, στο πλαίσιο εκδίκασης ποινικής υπόθεσης.
Στις 11:30 μέλη της Ανοιχτής Συνέλευσης Κατοίκων Τούμπας, θα συγκεντρωθούν έξω από τη ΔΕΗ στην οδό Τσιμισκή, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν ενάντια στις διακοπές ηλεκτροδότησης.
Στις 12:00, αναπληρωτές εκπαιδευτικοί πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, στην οδό Κολοκοτρώνη, στη Σταυρούπολη. Διεκδικούν μαζικούς διορισμούς, αλλά και μονιμοποίησεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών.
Τέλος μέλη του Συλλόγου Αδιόριστων Εκπαιδευτικών, θα συγκεντρωθούν στις 13:30 στο άγαλμα Βενιζέλου με τα ίδια αιτήματα. Στη συγκέντρωση αυτή θα συμμετέχουν και οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί. Οι εκπαιδευτικοί θα πραγματοποιήσουν πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος