Από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, συνελήφθησαν χθες (24 Ιουνίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης ένας Έλληνας και ο γιος του, για καλλιέργεια κάνναβης.
Ειδικότερα, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, διαπιστώθηκε οι δύο άντρες, να καλλιεργούν σε θαμνώδη περιοχή φυτεία 89 δενδρυλλίων κάνναβης ύψους έως 2 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 εργαλεία που χρησιμοποιούσαν για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης. Επίσης, κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 62 γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο Facebook.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος