Θεσσαλονίκη: Παράσταση διαμαρτυρίας αστυνομικών με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου συναδέλφου τους

Παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά από το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν αστυνομικοί, ύστερα από κάλεσμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της πόλης, με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του 31 ετών συναδέλφου τους, στη διάρκεια επεισοδίων σε αγώνα βόλεϊ στο Ρέντη.

Εψάλη επίσης παράκληση για τον τραυματία αστυνομικό, στο εκκλησάκι στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου, χοροστατούντος του πατέρα Αθηναγόρα.

Σε δηλώσεις του, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης χαιρέτισε την απόφαση της κυβέρνησης να διεξάγονται έως τον Φεβρουάριο οι αγώνες της Σούπερ Λιγκ κεκλεισμένων των θυρών. Εκφράζοντας, δε, την απαίτηση, όπως είπε, των συνδικαλιστικών οργανώσεων των αστυνομικών, ζήτησε την αυστηροποίηση των ποινών που επιβάλλονται σε υποθέσεις οπαδικής βίας. «Να μην μετατρέπονται οι ποινές σε χρηματικές και να εκτίονται στο σύνολό τους» ανέφερε χαρακτηριστικά, μεταφέροντας τις ευχές των συναδέλφων του στον 31χρονο για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στα καθήκοντά του.

Για μέτρα «ασπιρίνες» έκαναν λόγο και οι αστυνομικοί από την Αχαΐα. Στο πόδι οι αστυνομικοί σε Αρκαδία, Κοζάνη και στα Χανιά.

[iframe src=”https://www.ert.gr/webtv/live-uni/vod/dt-uni-vod.php?f=2023/ert3/themata-ert3/12/11-17-46-sygentroseis-astynomikon.mp4&bgimg=https://www.ertnews.gr/wp-content/uploads/2023/12/11-17-46-sygentroseis-astynomikon_2.jpg”

Πηγή: ΕΡΤ, ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη – Διαμαρτυρία αστυνομικών: «Χθες ο Γιώργος. Αύριο κάποιος από εμάς. Δεν κοστίζουν οι ζωές μας 30 ευρώ»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος