Θεσσαλονίκη: Ομαλή και χωρίς τη χρήση αλυσίδων η κυκλοφορία των οχημάτων, σύμφωνα με τον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη

Ομαλή και χωρίς να απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ήταν η κυκλοφορία των πάσης φύσεως επιβατικών οχημάτων και λεωφορείων, μετά τη χθεσινή χιονόπτωση στις περιοχές Χορτιάτη, Ασβεστοχωρίου, Πανοράματος, Εξοχής κλπ., όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη.

Συγκεκριμένα σημειώνεται ότι η χιονόπτωση «αντιμετωπίστηκε άμεσα με πλήρη επιτυχία από τις υπηρεσίες αποχιονισμού» και τονίζεται ότι «αποτέλεσμα ήταν από την πρώτη στιγμή όλοι οι δρόμοι να είναι ασφαλείς σε όλες τις παραπάνω περιοχές». Μάλιστα, όπως υπογραμμίζεται, «πολλοί επισκέπτες από την πόλη της Θεσσαλονίκης ανηφόρισαν απογευματινές και βραδινές ώρες και χάρηκαν την ομορφιά του χιονιού χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα».

Η ανακοίνωση του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη εκδόθηκε μετά τη δημοσιοποίηση της ανακοίνωσης της Τροχαίας σχετικά με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στον Χορτιάτη, το Πανόραμα και τα Πεύκα. Σύμφωνα με τον Δήμο, «η ανακοίνωση της Τροχαίας Θεσσαλονίκης αναφέρεται στην αυτονόητη υποχρέωση των οδηγών οχημάτων σύμφωνα με τον ΚΟΚ να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου έναντι παντός κινδύνου κατά τη διάρκεια του χειμώνα και σε καμία περίπτωση όπως ανακριβώς αναφέρεται στο δημοσίευμα να κυκλοφορούν με αντιολισθητικές αλυσίδες, καθώς κανένας τέτοιος λόγος δεν υπάρχει».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος