Θεσσαλονίκη: Με συνήγορο πολιτικής αγωγής θα παραστεί στο δικαστήριο η οικογένεια της 50χρονης από τη Νεοχωρούδα

Δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας κατέθεσε, διά του συνηγόρου της, η οικογένεια της 50χρονης που έχασε τη ζωή της, όταν δέχθηκε επίθεση από τρία σκυλιά, στην αυλή του σπιτιού της, στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.

«Το θύμα είχε φρικτό θάνατο. Όλο αυτό είναι τόσο δύσκολο για την οικογένεια και θα θέλαμε όλοι να σεβαστούμε τον πόνο τους» ανέφερε σε δήλωσή του ο υπερασπιστής προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχει ο ίδιος, τα τρία σκυλιά βρίσκονται σε Φιλοζωικό Σωματείο και τις επόμενες μέρες θα εξεταστούν από την αρμόδια Κτηνιατρική Υπηρεσία.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι από τις 12.30 το μεσημέρι η απολογία του 37χρονου κατηγορούμενου ιδιοκτήτη των ζωών ενώπιον της ανακρίτριας. Διώκεται για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, σε βαθμό κακουργήματος.

ΑΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος