Θεσσαλονίκη- 6ο Olympic Day Run Greece: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες, διακεκριμένοι αθλητές αλλά και ελεύθεροι αθλούμενοι θα συμμετάσχουν στο 6ο Olympic Day Run Greece που θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή 2 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει πιστοποιημένους αγώνες από την AIMS 10 χλμ. για ενήλικες, 5 χλμ. για ενήλικες και εφήβους και 1,5 χλμ. για όλες τις ηλικίες, τις οικογένειες και τα σχολεία. Στον Αγώνα του 1,5χλμ. oι σχολικές ομάδες συμμετέχουν δωρεάν.

Aπό τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι σήμερα, στο πλαίσιο αγώνων δρόμου 10 χλμ, 5 χλμ. και 1,5 χλμ. με την επωνυμία «6ο OLYMPIC DAY RUN GREECE» θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Συγκεκριμένα, δεν θα επιτρέπεται από τις 15:30 η κυκλοφορία και η στάση στις παρακάτω οδούς:

– 30ης Οκτωβρίου, καθ’  όλο το μήκος και το πλάτος αυτής,
– Λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου, καθ’  όλο το μήκος και το πλάτος αυτής,
– Γ’ Σεπτεμβρίου, από την συμβολή της με την Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου έως την συμβολή της με την οδό Μανώλη Ανδρόνικου και μόνο στο ρεύμα καθόδου.

Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από το δρομολόγιο κίνησης των δρομέων, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν την διαδρομή και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος