Θεσσαλονίκη: Ξεκινούν τα δρομολόγια του «Κωνσταντή»

Την ερχόμενη Παρασκευή 28 Απριλίου ξεκινά και πάλι η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τους Νέους Επιβάτες και την Περαία με τον (νέο) «Κωνσταντή», σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας «Karavakia Thessaloniki Waterbus».

Φέτος, οι ώρες των δρομολογίων θα αλλάζουν εβδομαδιαίως, γι’ αυτό όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν με τον «Κωσταντή» θα πρέπει να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της εταιρείας (www.karavakia.gr).

Ο «Κωνσταντής» είναι το καράβι που ανοίγει τη σεζόν. Έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία το ηλεκτρονικό εισιτήριο και όσοι το διαθέτουν θα έχουν προτεραιότητα. Στον χώρο του καραβιού επιτρέπονται τα ποδήλατα από Δευτέρα έως Παρασκευή και τα κατοικίδια (με οδηγό), ενώ αξιοσημείωτο είναι πως υπάρχει ράμπα για την πρόσβαση παιδικού καροτσιού και ΑμεΑ.

Υπενθυμίζεται ότι το καραβάκι που εκτελούσε το αντίστοιχο δρομολόγιο είχε καεί ολοσχερώς τον περασμένο Οκτώβριο.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος