Θεσσαλονίκη: Κλειστό σήμερα το 4ο δημοτικό σχολείο Πεύκων λόγω της καθίζησης στο προαύλιο

Το 4ο δημοτικό σχολείο Πεύκων δεν θα λειτουργήσει κανονικά σήμερα Δευτέρα 15 Ιανουαρίου και τα μαθήματα θα γίνουν με τηλεκπαίδευση, καθώς συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης, μετά τη ζημιά στην αυλή, λόγω της καθίζησης του εδάφους.

Σε ενημέρωσή του ο Σύλλογος γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού σχολείου Πεύκων αναφέρει:

«Οι εργασίες αποκατάστασης συνεχίζονται. Δυστυχώς όμως ανακοινώθηκε ότι αύριο το σχολείο δεν θα λειτουργήσει και θα γίνει τηλεκπαίδευση. Για τις τάξεις Δ,Ε,ΣΤ η εκπαιδευτική εκδρομή θα πραγματοποιηθεί. Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να κλείσει το σχολείο για περισσότερες ημέρες, αυτό θα εξαρτηθεί από την ταχύτητα αποκατάστασης από τον Δήμο».

Η σχετική ανακοίνωση του σχολείου:

«Εξαιτίας των εργασιών που γίνονται στην αυλή του σχολείου μας και για την ασφάλεια των μαθητών μας το σχολείο δεν θα λειτουργήσει τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024 και οι μαθητές θα κάνουν τηλεκπαίδευση. Οι δάσκαλοι των μαθητών θα στείλουν σχετική ενημέρωση στους γονείς που θα αφορά στις λεπτομέρειες διεξαγωγής των μαθημάτων. Η προγραμματισμένη διδακτική επίσκεψη για αύριο της Δ’, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης θα γίνει κανονικά».

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, κ. Σταύρος Τριλυράκης, οι γονείς είχαν προειδοποιήσει τον δήμο ήδη από τον Δεκέμβριο για τη διάβρωση του εδάφους και από τύχη δεν έγινε κάποιο ατύχημα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος