Θεσσαλονίκη: Κέρκυρα και Ιταλία οι αγαπημένοι προορισμοί των αδειούχων- Μας… προτιμούν Τούρκοι και Ισραηλινοί

Γεμάτη κόσμο είναι από το πρωί η παραλία στην Περαία Θεσσαλονίκης που προσφέρεται για μία κοντινή αλλά και οικονομική απόδραση για όσους παρέμειναν στην πόλη το Σαββατοκύριακο. Το αεράκι δεν πτόησε τους λουόμενους να βρεθούν κοντά στη θάλασσα, αν και πολλοί το σκέφτονταν να κολυμπήσουν.

Οι αδειούχοι που θα φύγουν από την πόλη για Δεκαπενταύγουστο, προτιμούν κυρίως προορισμούς όπως είναι η Κέρκυρα, η Πάρος, η Κρήτη και η Ιταλία, από τους προορισμούς του εξωτερικού, ενώ, όπως φαίνεται, εμάς μας προτιμούν κυρίως Τούρκοι, Ισραηλινοί και Βαλκάνιοι, καθώς οι τουρίστες δεν επισκέπτονται την πόλη μόνο για τις διακοπές τους αλλά και για να εξερευνήσουν άλλους πανέμορφους και κοντινούς σε αυτή προορισμούς, όπως είναι ο Ολύμπος.

Την ίδια ώρα, ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στα ΚΤΕΛ , ενώ αυξημένο είναι και το ενδιαφέρον για Σποράδες, καθώς υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση. Το κέντρο της πόλης έχει αδειάσει και σε αυτό κυκλοφορούν μόνο ελάχιστοι για τα τελευταία ψώνια πριν φύγουν, με την ευκαιρία και των εκπτώσεων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος