Σε εξέλιξη βρίσκεται ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης η δίκη 27χρονου ράπερ, ο οποίος κατηγορείται ότι τον περασμένο Ιούνιο κακοποίησε σεξουαλικά μια 16χρονη, με την οποία είχε αναπτύξει επικοινωνία μέσω δημοφιλούς διαδικτυακής πλατφόρμας.
Η δίκη διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών και διεκόπη προκειμένου να κληθούν να καταθέσουν τόσο η βιολόγος της ΕΛ.ΑΣ. που εξέτασε τα ανευρεθέντα δείγματα DNA όσο και η παθούσα (παρουσία παιδοψυχολόγου). Είχαν προηγηθεί σχετικά αιτήματα από την υπεράσπιση του κατηγορούμενου.
Ο 27χρονος, προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Γρεβενών, κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου και παράνομη κατακράτηση, πράξεις, τις οποίες ο ίδιος αρνείται. Οι εις βάρος του καταλογιζόμενες πράξεις φέρεται να τελέστηκαν μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του και σε αγροτική περιοχή έξω από τη Θεσσαλονίκη.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος