Εικόνες που προκαλούν θλίψη και προβληματισμό αντίκρισαν περαστικοί, περίοικοι αλλά και τα συνεργεία του Δήμου Καλαμαριάς στην παιδική χαρά επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου στον Άη Γιάννη.
Σύμφωνα με το δήμο Καλαμαριάς, μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα από την τοποθέτηση νέου δαπέδου ασφαλείας, έφηβοι αλλά και ενήλικες με τα κατοικίδιά τους εισήλθαν στον χώρο, παρά το γεγονός ότι ήταν κλειστός και υπήρχε σαφής σήμανση, με αποτέλεσμα την καταστροφή του δαπέδου πριν καν προλάβει να στεγνώσει. Είχε προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες αντίστοιχη απαράδεκτη συμπεριφορά, όταν ο Δήμος προχώρησε στις απαιτούμενες πρόδρομες εργασίες για την τοποθέτηση του σύγχρονου δαπέδου.

Παράλληλα ο δήμος Καλαμαριάς αναφέρει: «Ο Δήμος απευθύνει έκκληση προς όλους τους πολίτες, μικρούς και μεγάλους, να επιδείξουν τον απαραίτητο σεβασμό στα έργα και τις υποδομές που βελτιώνουν την καθημερινότητα όλων.
Οι δημόσιοι χώροι, οι παιδικές χαρές και οι κοινόχρηστες υποδομές αποτελούν περιουσία όλων μας. Σε ένα σύγχρονο αστικό περιβάλλον, είναι πιο απαραίτητοι από ποτέ, καθώς προσφέρουν χώρο για παιχνίδι, αναψυχή, κοινωνικοποίηση και ποιότητα ζωής για μικρούς και μεγάλους».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος