Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε η 34χρονη για την απαγωγή της 10χρονης

Καταδικάστηκε η 34χρονη, η οποία κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την πολύκροτη υπόθεση απαγωγής και σεξουαλικής κακοποίησης της 10χρονης, στη Θεσσαλονίκη, τον Ιούνιο του 2020. Η ποινή που της επέβαλε είναι  κάθειρξη 21 ετών και 7 μηνών, με εκτιτέα τα 20 έτη.

Το δικαστήριο την έκρινε  ομόφωνα ένοχη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση του σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο, έκθεση, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών για αποκλειστικά ιδία χρήση. Απαλλάχθηκε μόνο για το αδίκημα της διακεκριμένης περίπτωσης διακίνησης ναρκωτικών με τη μορφή της ανάμειξης του σε ποτό, με σκοπό τη διάθεσή του.

Δεν της αναγνωρίστηκε  κανένα ελαφρυντικό και η έφεση αποφασίστηκε να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη. Ο 41 ετών συγκατηγορούμενός της, ο οποίος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 ετών για συνέργεια στην αρπαγή, το Δικαστήριο δεν του χορήγησε ελαφρυντικό, αλλά αποφάσισε να αναστείλει την εκτέλεση της ποινής ενόψει του εφετείου. Κατά της απόφασης άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος