Θεσσαλονίκη: Φρουρούμενοι νοσηλεύονται 36χρονη και 34χρονος για το αιματηρό συμβάν έξω από νυχτερινό κέντρο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη αιματηρό επεισόδιο, χθες τα ξημερώματα, έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης, όταν 36χρονη τραυμάτισε με μαχαίρι 34χρονο, Τούρκο οδηγό φορτηγού.

   Τα δύο άτομα νοσηλεύονται φρουρούμενα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, καθώς μετά τις καταθέσεις που έδωσαν και σε συνεννόηση με την Εισαγγελία Πρωτοδικών αποφασίστηκε η κράτησή τους- η μεν 36χρονη για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων, ο δε 34χρονος αλλοδαπός για παράνομη κατακράτηση και παράνομη βία.

   Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, το επεισόδιο εκτυλίχθηκε μέσα στο φορτηγό του 34χρονου. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος