Θεσσαλονίκη: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Καλαμαριά

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι κατά τις νυχτερινές ώρες (21:00 έως 06:00) της Παρασκευής (14-07-2023) θα εκτελεστούν εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα σε δύο φάσεις στην Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου (οδός Εθν. Αντιστάσεως), από την Π.Κ.Μ./Υποδ/νση Τεχνικών Έργων Μ.Ε. Θεσ/νικης. Ειδικότερα:

Κατά την Α΄ ΦΑΣΗ

(1) Θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας από Αεροδρόμιο προς Θεσσαλονίκη της Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου (οδός Εθν. Αντιστάσεως), στο ύψος της συμβολής με την Περιφερειακή Οδό Θεσ/νικης.

(2) Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη – Καλαμαριά θα διεξάγεται διαμέσου της Περιφερειακής Οδού Θεσ/νικης (ρεύμα πορείας προς δυτικά), Κόμβος Νοσοκομείου Αγ. Παύλου και των γύρω δρόμων της περιοχής.

(3) Η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα πορείας από Θεσσαλονίκη προς Αεροδρόμιο της Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου θα διεξάγεται κανονικά.

Κατά την Β΄ ΦΑΣΗ Θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας από

Θεσσαλονίκη προς Αεροδρόμιο της Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου (οδός Εθν. Αντιστάσεως), στο ύψος έναντι της συμβολής με την Περιφερειακή Οδό Θεσ/νικης.

(1) Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων με κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο, Εσωτερική Περιφερειακή Οδό (ρεύμα πορείας προς δυτικά) και Καλαμαριά θα διεξάγεται διαμέσου των οδών Γρ. Λαμπράκη, Ρήγα Φεραίου, Μακεδονίας, Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου (ρεύμα πορείας προς Αεροδρόμιο), Μαρίνου Αντύπα και των γύρω δρόμων της περιοχής.

(2) Η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα πορείας από Αεροδρόμιο προς Θεσσαλονίκη της Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου θα διεξάγεται κανονικά.

Καθώς οι εν λόγω εργασίες θα πραγματοποιηθούν στον κόμβο της Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου (οδός Εθν. Αντιστάσεως) με την Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσ/νικης και την οδό Μακεδονίας (Δήμος Καλαμαριάς), αναλόγως την φάση των εργασιών, δεν θα επιτρέπονται ορισμένες κινήσεις από και προς τον εν λόγω κόμβο.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος