Θεσσαλονίκη: Εργασίες ασφαλτόστρωσης και σήμερα στην Τσιμισκή

Συνεχίζονται και σήμερα, Παρασκευή (4/08) οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Τσιμισκή, στη Θεσσαλονίκη. Οι εργασίες θα εκτελεστούν κατά τις νυχτερινές ώρες (από τις 20:00 μέχρι τις 06:00) από την Πλατεία ΧΑΝΘ (οδός Αγγελάκη) έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Εθνικής Αμύνης.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Τροχαίας:

«Την Παρασκευή (04/08/2023) δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο (02) δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων) της οδού Τσιμισκή, από το ύψος της συμβολής της με την πλατεία ΧΑΝΘ (οδός Αγγελάκη) έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Εθνικής Αμύνης.
Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Τσιμισκή θα διεξάγεται κανονικά από τις δύο (02) αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων).
Επισημαίνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Εθνικής Αμύνης, Αγγελάκη και Νικολάου Γερμανού θα διεξάγεται κανονικά καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος