Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή καταδίωξη παράνομου διακινητή αλλοδαπών

Ένας 27χρονος αλλοδαπός συνελήφθη μετά από επεισοδιακή καταδίωξη χθες (27-08-2023), στην Παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, πλησίον Νέων Βρασνών για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών. Ο αλλοδαπός που οδηγούσε επιβατικό όχημα, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας παράλληλα επικίνδυνους ελιγμούς. Στο ύψος του χωριού Απολλωνία, το όχημα ξέφυγε από την πορεία του και αφού προσέκρουσε σε τοιχίο, εισήλθε, μερικώς σε υπαίθριο χώρο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη ενώ διαπιστώθηκε μεταφορά επτά αλλοδαπών, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια, με δύο εξ’ αυτών να εντοπίζονται στο χώρο αποσκευών. Κατασχέθηκε το όχημα μεταφοράς, το οποίο έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή από υπάλληλο εταιρείας ενοικιάσεων αυτοκινήτων σε τμήμα ασφαλείας της Αττικής.

Ο συλληφθείς, που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και άδειας ικανότητας οδήγησης, με τη δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος του αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος