Θεσσαλονίκη: Έκτακτες διακοπές νερού σε πολλές περιοχές- Πότε θα αποκατασταθεί η υδροδότηση

Χωρίς νερό έχουν μείνει περιοχές της Θεσσαλονίκης, καθώς προέκυψαν έκτακτα προβλήματα στο δίκτυο υδροδότησης της πόλης από την ΕΥΑΘ. Συγκεκριμένα,  πέντε διακοπές νερού σημειώνονται μέχρι αυτήν την ώρα, ενώ μία από αυτές είναι στο κέντρο της πόλης. Αναλυτικά:

  • Διακοπή νερού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας προβλήματος στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου 9 το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 10:30.
  • Χωρίς νερό είναι και περιοχές στον Εύοσμο, λόγω προβλήματος στην προέκταση Μαιάνδρου και την οδό Εσπερίδων το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.
  • Διακοπή και στην περιοχή της Ανάληψης. Το πρόβλημα είναι στις οδούς Πιττακού 1 και Μαρία Κάλλας και επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.
  • Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στην Πυλαία, εξαιτίας προβλήματος στην οδό Προφήτη Ηλία 61. Η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.
  • Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στη Σταυρούπολη, εξαιτίας προβλήματος στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 35.  Η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος