Θεσσαλονίκη: Εξιχνίαση κλοπής χρηματικού ποσού 350.000 ευρώ από σταθμευμένο αυτοκίνητο

Η έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησε στην εξιχνίαση κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού από σταθμευμένο αυτοκίνητο στην περιοχή της Σίνδου.

Για την υπόθεση, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο ημεδαποί ηλικίας 33 και 41 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι το Νοέμβριο του 2022, διέρρηξαν αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 59χρονου ημεδαπού, όταν αυτός το είχε σταθμεύσει έξω από την επιχείρησή του στην περιοχή της Σίνδου και αφαίρεσαν δύο τσάντες που περιείχαν το συνολικό χρηματικό ποσό των 350.000 ευρώ.
Το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να προσεγγίσουν και να διαφύγουν από τον τόπο τέλεσης της εγκληματικής τους ενέργειας, βρέθηκε τον Απρίλιο του 2023 σε περιοχή της Αττικής και κατασχέθηκε.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και σε βάρος του 41χρονου εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης, δυνάμει του οποίου κρατείται σε κατάστημα κράτησης της χώρας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος