Αντιμέτωπος με δύο ακόμη περιπτώσεις απάτης φέρεται να βρίσκεται ο 28χρονος που είχε συλληφθεί τον περασμένο Μάιο, όταν δύο γυναίκες, με τις οποίες διατηρούσε ερωτική σχέση, τον κατήγγειλαν ότι τις εξαπάτησε, αποσπώντας με διάφορα προσχήματα πάνω από 150.000 ευρώ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ο 28χρονος- ήδη προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορείται ότι εξαπάτησε και τρίτη γυναίκα, από την οποία πήρε 2.500 ευρώ (και αποπειράθηκε να αποσπάσει επιπλέον 6.000 ευρώ), ενώ φαίνεται να εμπλέκεται σε απάτη με θύμα 24χρονο, από τον οποίο απέσπασε τη μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον απειλούσε ώστε να μην κινηθεί νομικά εναντίον του.
Από την συνεχιζόμενη έρευνα που διεξάγουν αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σχετικά με υποθέσεις απατών κακουργηματικού χαρακτήρα, για τις οποίες συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός, προέκυψε η εμπλοκή του και σε δύο ακόμη περιπτώσεις απατών σε βάρος ισάριθμων ατόμων.
Ειδικότερα, ο 28χρονος, με την ίδια μεθοδολογία, δηλαδή κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της παθούσας, σύναψε σχέση μαζί της και επικαλούμενος την έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας, απέσπασε το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ, από τα μέσα Φεβρουαρίου έως τα τέλη Μαρτίου του τρέχοντος έτους, ενώ προφασιζόμενος σύλληψή του από τις Αστυνομικές Αρχές αποπειράθηκε να της αποσπάσει επιπλέον 6.000 ευρώ.
Επιπλέον, ο συλληφθείς το Νοέμβριο του 2021 παρέλαβε από 24χρονο ημεδαπό δίκυκλη μοτοσικλέτα, χωρίς να καταβάλει το συμφωνηθέν χρηματικό ποσό, επιδεικνύοντας πλαστά ηλεκτρονικά καταθετήρια και στη συνέχεια τον απειλούσε για τη σωματική του ακεραιότητα, προκειμένου να μην κινηθεί νομικά σε βάρος του.
Το συμπληρωματικό προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, προκειμένου να συσχετιστεί με την υποβληθείσα δικογραφία.
Πηγή: ΓΑΔΘ, ΑΠΕ ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος