Θεσσαλονίκη: Έκρυβαν δύο κιλά κοκαΐνη κάτω από τη σκάλα οικοδομής και πίσω από το κάθισμα οδηγού- Τρεις συλλήψεις

Δύο κιλά κοκαΐνη εντοπίστηκαν σε Θεσσαλονικη και Πιερία. Συνελήφθησαν τρία άτομα.

Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς, οι οποίοι έκαναν διακίνηση προς Αθήνα. Στο σπίτι των δύο στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν ναρκωτικά, τόσο στο διαμέρισμα όσο και κάτω απο τη σκάλα της οικοδομής.

Και οι τρεις, Αλβανοί υπήκοοι, ηλικίας 22, 50 και 36 ετών, παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον 4ο ειδικό ανακριτή Θεσσαλονίκης , ενώ κατασχέθηκαν τα δύο και πλέον κιλά κοκαΐνης που κατηγορούνται ότι κατείχαν από κοινού και επρόκειτο να διακινήσουν.

   Είχε προηγηθεί έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, που κορυφώθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, όταν συνελήφθη ο 36χρονος στον σταθμό διοδίων της Λεπτοκαρυάς στην Πιερία, όπου εντοπίστηκε να μεταφέρει με αυτοκίνητο δύο νάιλον συσκευασίες που περιείχαν 2 κιλά και 5 γραμμάρια κοκαΐνης.

   Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα κάτω από το κάθισμα του οδηγού, ενώ ακολούθησε έρευνα σε σπίτι στη Θεσσαλονίκη, όπου συνελήφθησαν οι υπόλοιποι δύο εμπλεκόμενοι, και κατασχέθηκαν επιπλέον ποσότητες κοκαΐνης (συνολικά 65 γραμμάρια), εκ των οποίων κάποιες στα σκαλιά της εισόδου της πολυκατοικίας.

   Συνολικά κατασχέθηκαν 2 κιλά και 115,5 γραμμάρια κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 2.630 ευρώ, το αυτοκίνητο, επτά κινητά τηλέφωνα και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος