Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση με θέμα «Τα τρία πρώτα χρόνια της ζωής του παιδιού – Πώς μεγαλώνουμε ευτυχισμένα παιδιά»

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, η Αντιδήμαρχος Παιδικής Μέριμνας, Οικογένειας και Κοινωνίας των Πολιτών Θεοδώρα Λειψιστινού και η Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και με την Κοινωνική Παιδιατρική Βορείου Ελλάδος, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα:
«Τα τρία πρώτα χρόνια της ζωής του παιδιού – Πώς μεγαλώνουμε ευτυχισμένα παιδιά» την Παρασκευή 16/02/2024, στις 18.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν η Αναστασία Ζήση, Δρ. Ψυχολογίας, καθηγήτρια του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και η Σοφία Καραγιαννοπούλου-Κόγια, Δρ. Ιατρικής/ Παιδίατρος, Πρόεδρος της Κοινωνικής Παιδιατρικής Βόρειας Ελλάδας.

Προτεραιότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης είναι η προστασία του παιδιού και της οικογένειας. Για το λόγο αυτό, ξεκινάμε κύκλους σεμιναρίων και διαλέξεων σε συνεργασία με την επιστημονική κοινότητα, με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση που αφορούν στην οικογένεια και στο παιδί.

Σε σχετική δήλωσή της η Αντιδήμαρχος Παιδικής Μέριμνας, Οικογένειας και Κοινωνίας των Πολιτών Θεοδώρα Λειψιστινού σημείωσε: «Η πολιτική του Δήμου Θεσσαλονίκης στοχεύει στη δημιουργία δικτύων και συμπράξεων με όλους τους επίσημους φορείς που έχουν συναφείς αρμοδιότητες σε θέματα προστασίας των παιδιών και της οικογένειας. Επίκεντρο της πολιτικής μας είναι ο άνθρωπος και εκεί θα εστιάσουμε με σειρά ανάλογων δράσεων και πρωτοβουλιών»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος