Θεσσαλονίκη: Δυστύχημα με έναν νεκρό στον Άγιο Αθανάσιο- Η ανακοίνωση της Τροχαίας

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε αργά το απόγευμα στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου, στη Θεσσαλονίκη, με έναν άνδρα να χάνει τη ζωή του.

Συγκεκριμένα το δυστύχημα έγινε στη Λεωφόρο Αθηνών, όταν ένα φορτηγό συγκρούστηκε με δίκυκλο, και είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 23χρονος οδηγός της μηχανής. Ο νεαρός βρισκόταν εν ώρα εργασίας, καθώς εργαζόταν ως διανομέας φαγητού.

Ερευνώνται τα αίτια του δυστυχήματος.

Σημειώνεται πως μέσα στον τελευταίο μήνα συνολικά επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε θανατηφόρα τροχαία με μοτοσικλέτες σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Η ανακοίνωση της Τροχαίας

Βραδινές ώρες χθες (26-10-2025) στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, Ι.Χ. Φορτηγό που οδηγούσε 40χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 22χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου.

Συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού, ενώ προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνος.

Ρεπορτάζ: Κώστας Μπούρης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος