Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για λαθρεμπόριο τσιγάρων- Κατασχέθηκαν πάνω από 4.800 λαθραία προϊόντα

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, μετά από συλλογή και αξιοποίηση πληροφοριών, συνελήφθη χθες (02-04-2024) στην περιοχή του Ν. Σιδηροδρομικού Σταθμού, 42χρονος αλλοδαπός για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.

Συγκεκριμένα, ο προαναφερόμενος άντρας εντοπίσθηκε πρωινές ώρες έξω από την οικία του και σε έλεγχο που ακολούθησε από τους αστυνομικούς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (240) πακέτα τσιγάρων, τα οποία βρίσκονταν εντός σακιδίου πλάτης και δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου, καθώς και κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό προερχόμενο από παράνομη δραστηριότητα.

Στην συνέχεια, με την παρουσία δικαστικού λειτουργού πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον (2.387) πακέτα τσιγάρων και (180) συσκευασίας καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Αστυνομικοί της Ομάδας «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, απογευματινές ώρες χθες (02-04-2024), 64χρονο ημεδαπό καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (2.000) πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου. Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος