Αναβαθμίστηκε η κατηγορία που αντιμετωπίζει ο 19χρονος φίλος του άτυχου Κλεομένη, που έχασε τη ζωή του από θανάσιμα χτυπήματα με μαχαίρι, την περασμένη Παρασκευή, στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης.
Ο 19χρονος έφτασε στο δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης νωρίς σήμερα (19/3) το μεσημέρι, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, προκειμένου να απολογηθεί.
Ο 19χρονος είχε παρουσιαστεί στις αρχές, αυτοβούλως, την περασμένη Κυριακή, ενώ μαζί με ένα ακόμη άτομο που δεν έχει συλληφθεί, κατηγορείται σε βαθμό πλημμελήματος, για συμμορία, διακεκριμένη περίπτωση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη, και με τις επβαρυντικές διατάξεις του αθλητικού νόμου. Ωστόσο, σήμερα, η κατηγορία αναβαθμίστηκε σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.
Ο 19χρονος δεν ήταν δυνατόν να κρατηθεί λόγω παρέλευσης πενθημέρου και αφέθηκε ελεύθερος, μέχρι να απολογηθεί μετά και την αναβάθμιση της κατηγορίας, το ερχόμενο Σάββατο 21/3.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος