Θεσσαλονίκη-Δίκη Άλκη: Συνεχίζονται οι απολογίες των 12 κατηγορουμένων

Συνεχίζονται σήμερα, Πέμπτη 27 Απριλίου, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, οι απολογίες των 12 κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Χαριλάου, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022.

Οι κατηγορούμενοι στις απολογίες τους, οι οποίες αναμένεται να κρατήσουν αρκετές εβδομάδες, θα δώσουν τη δική τους εκδοχή για το συμβάν, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει το αν θα διαφοροποιηθούν από τις αρχικές τους θέσεις.

Την περασμένη Τρίτη απολογήθηκε ο πρώτος εκ των κατηγορουμένων, ο οποίος ήταν και οδηγός του πρώτου οχήματος που έφτασε στο σημείο της φονικής επίθεσης.

Ο 24χρονος υποστήριξε πως δεν συμμετείχε καθόλου στο αιματηρό επεισόδιο, καθώς, αρχικά είχε κατεβεί από το αυτοκίνητο του, είχε ξεχάσει όμως να τραβήξει το χειρόφρενο, το συνειδητοποίησε αμέσως και γύρισε πίσω. Ακόμη, ισχυρίστηκε πως πήγαν να κυνηγήσουν οπαδούς του Άρη και όχι να σκοτώσουν.

Σήμερα ο 24χρονος θα απαντήσει σε ερωτήσεις της έδρας και των συνηγόρων. Με ενδιαφέρον αναμένεται και η απολογία του δεύτερου κατηγορουμένου για τον οποίο ο 24χρονος υποστήριξε ότι τον είδε να κρατά μαχαίρι αλλά δεν γνωρίζει αν χτύπησε κάποιον.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος