Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένη νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο η 7χρονη που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο παραμένει διασωληνωμένο το 7χρονο κορίτσι που τραυματίστηκε σοβαρά σε σφοδρό τροχαίο δυστύχημα, στη Σιθωνία Χαλκιδικής.

Το κοριτσάκι, από τη Μολδαβία, αρχικά είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο Πολυγύρου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη. Εκεί πραγματοποιήθηκαν δύο χειρουργικές επεμβάσεις, καθώς η 7χρονη φέρει σοβαρά τραύματα στο θώρακα και στο κάτω μηριαίο οστό. Μετά τις δύο χειρουργικές επεμβάσεις διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, όπου υπάρχει ειδική μονάδα εντατικής θεραπείας για παιδιά.

Το παιδί, σε ηλικία 7 ετών, έχει κληθεί να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη για τη ζωή του, ενώ στο τραγικό δυστύχημα, στην επαρχιακή οδό Πολυγύρου-Αγίου Νικολάου στο ύψος της Μεταμόρφωσης, όταν ΙΧ που επέβαινε η οικογένεια της συγκρούστηκε με ένα βυτιοφόρο, έχασε τους γονείς της και την μόλις έξι μηνών αδερφή της.

Το Προξενείο της Μολδαβίας προσπαθεί να έρθει σε επαφή και με άλλους συγγενείς της μικρής, για να μην είναι μόνη της σε αυτή τη δύσκολη μάχη που δίνει.

Ρεπορτάζ: Λία Χριστάρα

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στη Χαλκιδική: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 7χρονη κόρη της οικογένειας- Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Διασωληνωμένη νοσηλεύεται η 7χρονη που τραυματίστηκε σε τροχαίο δυστύχημα στη Χαλκιδική- Ξεκληρίστηκε η οικογένειά της

Οικογενειακή τραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκροί πατέρας, μητέρα και το έξι μηνών βρέφος τους σε σύγκρουση βυτιοφόρου με Ι.Χ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος