Θεσσαλονίκη: Αθωώθηκε η 52χρονη για τα 94 σκυλιά που φιλοξενούσε στο σπίτι της

Αθώα κρίθηκε η 52χρονη που είχε συλληφθεί στις αρχές του μήνα, μετά από καταγγελία ότι φιλοξενούσε 94 σκυλιά στο σπίτι της, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, κάτω από ακατάλληλες συνθήκες υγιεινής.

Η ίδια, στην απολογία της ανέφερε ότι λειτουργεί «νόμιμο καταφύγιο ζώων» και προσκόμισε σχετική σύμβαση με την αρμόδια δημοτική Αρχή. Παραδέχθηκε ότι την ημέρα που έγινε ο έλεγχος ο χώρος ήταν «βρώμικος», επειδή δεν είχε προλάβει, όπως είπε, να καθαρίσει. «Δυστυχώς έχω μείνει μόνη μου και υπάρχουν προτεραιότητες- να πάρουν τα άρρωστα ζώα τα χάπια τους, να ταΐσω τα νεογέννητα» τόνισε -μεταξύ άλλων- η 52χρονη.

Οι δικαστές του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης δέχθηκαν τους ισχυρισμούς της και την αθώωσαν για τις πράξεις της μη τήρησης κανόνων ευζωίας ζώων συντροφιάς και της παραβίασης υγειονομικών κανονισμών.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Πηγή: ΕΡΤ, ΑΠΕ ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος