Ξεπερνάει τις 200.000 ευρώ η λεία της εγκληματικής οργάνωσης, για την εξάρθρωση της οποίας βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί στη Θεσσαλονίκη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, η εγκληματική ομάδα φέρεται να διέπραττε κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες, ενώ μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί πέντε άτομα και κατασχέθηκε οπλισμός.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πιο «θεαματικό» χτύπημα της συγκεκριμένης ομάδας έγινε σε κατάστημα, απ’ όπου οι δράστες αφαίρεσαν σχεδόν 150.000 ευρώ. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα φερόμενα ως μέλη της οργάνωσης διέπραξαν επίσης τρεις διαρρήξεις σε σπίτια με λεία χρήματα και κοσμήματα, δύο κλοπές (αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα), όπως επίσης μία ληστεία σε βάρος πεζού.
Επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση θα κάνει η ΕΛ.ΑΣ. μετά το πέρας της επιχείρησης.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος