Θεσσαλονίκη: Απεργούν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ την Τετάρτη (28/2)

Σε 24ωρη απεργία αναμένεται να προχωρήσουν και οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Συνδικάτο Εργαζομένων στην Αστική Συγκοινωνία Θεσσαλονίκης, συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που κήρυξε η Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος (ΟΣΜΕ). Έχουμε όλοι μας χρέος απέναντι στα θύματα, στους αδικοχαμένους συνανθρώπους μας, στους νεκρούς της ανείπωτης τραγωδίας στον σιδηρόδρομο. Η θυσία αυτών των ανθρώπων να μην ξεχαστεί ποτέ. Το έγκλημα των Τεμπών δεν πρέπει και δεν θα αποσιωπηθεί.

Απαίτηση όλων αποτελεί η απόδοση ευθυνών και η αποτροπή επανάληψης παρόμοιων τραγικών συμβάντων.

Την ημέρα αυτής της θλιβερής επετείου, οι εργαζόμενοι στις επιβατικές και στις εμπορευματικές μεταφορές, θα είμαστε στον δρόμο του αγώνα για αποκάλυψη της αλήθειας, της αποτροπής συγκάλυψης ευθυνών και της ανάδειξης όλων των ζητημάτων τα οποία άπτονται της ασφάλειας στην συγκοινωνία, της ασφάλειας στην μεταφορά.

• Τονίζουμε ότι την ημέρα της Απεργίας, Τετάρτη 28 Φλεβάρη, θα διαθέσουμε προσωπικό ασφαλείας για την κάλυψη των αναγκών κίνησης 50 λεωφορείων.
• Τα ειδικά διαμορφωμένα οχήματα εξυπηρέτησης ΑΜΕΑ καθώς και η νυχτερινή γραμμή του αεροδρομίου (1Ν) θα εργαστούν κανονικά».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος