Θεσσαλονίκη: Ακινητοποίησαν οδηγό ταξί και προσπάθησαν υπό την απειλή μαχαιριού να του αφαιρέσουν χρήματα

Δύο άτομα, ένας 22χρονος με τον συνεργό του ακινητοποίησαν και με χρήση βίας και απειλή μαχαιριών, προσπάθησαν, ανεπιτυχώς, να αφαιρέσουν χρήματα από το τσαντάκι του, ενός οδηγού ταξί, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την αστυνομία και όπως προέκυψε από την προανάκριση, το περιστατικό σημειώθηκε την 1η Μαρτίου 2025, στο Κορδελιό, όταν τα δύο άτομα επιβιβάστηκαν στο ταξί ως πελάτες και στη συνέχεια πριν την αποβίβαση σε σημείο που υπέδειξαν στον οδηγό του οχήματος, αποπειράθηκαν -με τη χρήση βίας- να του αφαιρέσουν λεφτά. Ωστόσο ο 51χρονος οδηγός του ταξί άρχισε να καλεί σε βοήθεια και τράπηκαν σε φυγή.

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορδελιού – Ευόσμου σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του 22χρονου, ενώ τα στοιχεία του συνεργού του δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος