Θεσσαλονίκη: 36 συλλήψεις σε μία εβδομάδα για κατοχή χασίς και ηρωίνης

Συνεχείς και εντατικοί είναι οι έλεγχοι που διενεργούν αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το χρονικό διάστημα από απογευματινές ώρες της 27-11-2023 έως πρωινές ώρες σήμερα (03-12-2023), αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, σε διάφορες περιοχές του Νομού, συνολικά τριάντα έξι άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, ηρωίνης και κοκαΐνης.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης:

  • Δύο 20χρονων, απογευματινές ώρες της 27-11-2023 από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε (1) συσκευασία κάνναβης συνολικού βάρους (54,5) γραμμαρίων.
  • Ενός 31χρονου, από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας απογευματινές ώρες της 28-11-2023, διότι διαπιστώθηκε ότι κατείχε μία συσκευασία ηρωίνης βάρους (16,2) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος