Από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χαλκηδόνος, συνελήφθη 30χρονος, καθώς πρωινές ώρες χθες (01-03-2026) στην Εθνικό Οδό Θεσσαλονίκης – Εδέσσης οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο δε συμμορφώθηκε σε σήμα των αστυνομικών και στη συνεχεία παραβίασε ερυθρό σηματοδότη.
Ακολούθως, κινούμενος εντός της Αγχιάλου παραβίασε πινακίδα «ΣΤΟΠ» και αφού συγκρούστηκε με άλλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονος, το όχημα του 30χρονου εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοίχο παρακείμενης οικίας. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός του οδηγού του πρώτου οχήματος και 27χρονης συνεπιβάτιδας.
Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος στερείτο άδειας ικανότητας οδήγησης, καθώς και ασφαλιστηρίου συμβολαίου οχήματος.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος