Θεσσαλονικείς αθλητές που διακρίθηκαν σε παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο στο ταεκβοντό βράβευσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονικείς αθλητές που διακρίθηκαν σε παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο στο άθλημα του ολυμπιακού ταεκβοντό βράβευσε σήμερα (08/12) το απόγευμα ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Οι αθλητές που βραβεύτηκαν είναι η Θένια Σαρβανάκη για τη 2η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών στο Μεξικό, η Δέσποινα Ναλμπάντη για τη 2η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κορασίδων στη Μάλτα καθώς επίσης ο Γιάννης Αντωνιάδης και ο Θωμάς Μελετίου για τα αργυρά μετάλλια που κατέκτησαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων στη Μάλτα.

«Τα παιδιά του ταεκβοντό μάς γέμισαν με επιτυχίες, μετάλλια και διακρίσεις. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος, στους προπονητές, στους γονείς αλλά πρωτίστως στους ίδιους τους αθλητές. Μας γέμισαν περηφάνια», τόνισε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Περήφανος για τις διακρίσεις που πέτυχαν οι αθλητές δήλωσε και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού Νίκος Ζεϊμπέκης. Παράλληλα με τους αθλητές βραβεύτηκαν οι προπονητές τους και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος Χρήστος Μανώλης, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η σημερινή βράβευση από τον Δήμαρχο είναι μια τονωτική ένεση για τις προσπάθειες που καταβάλλουμε όλα αυτά τα χρόνια».

Πηγή: Δήμος Θεσσαλονίκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος