«Θέρος»- Τριήμερο καλοκαιρινών εκδηλώσεων στην Κατερίνη

Η πρώτη γιορτή που διοργανώνει για φέτος ο Δήμος Κατερίνης, με τίτλο «Θέρος», ξεκινά από σήμερα και συνεχίζεται με πλούσιο πρόγραμμα έως και τις 11 Ιουνίου.

Η Μαρία Τερζίδου, αντιδήμαρχος τουρισμού του Δήμου Κατερίνης δίνει μια πρόγευση των όσων θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και να απολαύσουν οι επισκέπτες. «Πρόκειται για μία πρωτότυπη  προσπάθεια που φιλοδοξούμε να καταστεί θεσμός στην παραλιακή τουριστική ζώνη της  Κατερίνης, γνωρίζοντας την γνήσια, ποιοτική και πολιτιστική ταυτότητα του Δήμου».

Σύμφωνα με την κ. Τερζίδου η έμπνευση για το «Θέρος», μία αρχαιοελληνική λέξη που παραπέμπει στην ελληνική μυθολογία, συνδέεται με το βουνό των θεών, τον Όλυμπο.

Το πρόγραμμα ανοίγει στις εννέα το βράδυ με θερινό σινεμά και Cocktail Party στην άμμο. Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται το Σάββατο στην Ολυμπιακή Ακτή, στην Παραλία Κατερίνης και η Κυριακή επιφυλάσσει εκπλήξεις για όσους βρεθούν στην παραλία του Κορινού.

«Θέρος»- Τριήμερο καλοκαιρινών εκδηλώσεων στην Κατερίνη

Πρόκειται για μια πολυθεματική εκδήλωση, ένα καλοκαιρινό τριήμερο γεμάτο μουσική, χορό, δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

Αθλοπαιδιές, διασκεδαστές και ειδικές δράσεις διοργανώνονται για τους μικρούς επισκέπτες. Με τις ευχές των επιχειρηματιών του τουρισμού της Κατερίνης για ένα καλό καλοκαίρι.    

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος