Θεατρικά Εργαστήρια για προνήπια, νήπια , παιδιά και εφήβους στο ΚΘΒΕ

 Ένας κόσμος φαντασίας, δημιουργίας και έκφρασης ολοένα και μεγαλώνει στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, στο  Βασιλικό Θέατρο και στη Μονή Λαζαριστών.

Τα θεατρικά εργαστήρια του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος ανοίγουν τις πόρτες τους σε νέα μέλη για την Β’ περίοδο για νήπια, παιδιά και εφήβους από 4 έως και 17 ετών.  Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου ξεκινάει επίσημα η Β’ περίοδος των θεατρικών εργαστηρίων, δίνοντας τη δυνατότητα και σε νέα μέλη να ζήσουν από κοντά τη μαγεία του Θεάτρου.Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξεκινήσει.

Θεατρικά Εργαστήρια για προνήπια, νήπια , παιδιά και εφήβους στο ΚΘΒΕΘεατρικές ασκήσεις, αυτοσχεδιασμοί, παιχνίδια ρόλων και τεχνικές δράματος στην εκπαίδευση προσφέρουν τη  δυνατότητα να αναπτυχθεί η δημιουργικότητα, η φαντασία και η ομαδικότητα με την καθοδήγηση των έμπειρων θεατροπαιδαγωγών μας: Μαρία Χατζηαγγελίδου, Μάρα Μπαχά, Χαρά Αργυρούδη, Ειρήνη Ζώη, Ανέτα Λιάπτση, Θωμαή Ουζούνη, Χαρά Λιόλιου, Κοραλία Τσόγκα, Μαρίτα Τσαλκιτζόγλου.

 Διάρκεια θεατρικών εργαστηρίων από 1 Φεβρουαρίου έως 28 Μαΐου 2017.

 Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο 2315200029 (Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή 9:00 – 13:00). Για να πληροφορηθείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των Θεατρικών Εργαστηρίων και το κόστος συμμετοχής επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.ntng.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος